Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

06 April 2011

Home » » PERHATIAN:Peserta Kurang, Hadiah Lebih

PERHATIAN:Peserta Kurang, Hadiah Lebih

Agak-agak dapat agak tak apa yang aku suruh korang agak ni? Berapa kali agak daa~ 
Mestila aku bercakap mengenai contest yang sedang berlangsung kat blog aku ni. 
Serius aku cakap, hadiah lebih banyak dari peserta. Eh? yeke? Maksudnya dua-dua kategori kemungkinan orang yang sama. Aku bukanla pelik pun bila peserta kurang ni. Yang aku pelik, hadiah lagi banyak.haha. Aku nak amik takleh. Ni sponsor orang, amanah orang.

Faktor yang mungkin menyebabkan terjadinya sebegini:
1.Aku tak promote kat mana-mana.Pernah la gak promote tapi tu pun before contest start.LOL.
2.Aku dah start kerja menyebabkan aku sangat busy untuk membelek blog.
3.Aku harapkan peserta promote. Tapi aku tau peserta kalau dah hantar, takde maknanya nak promote. Tunggu hadiah je dak?haha.
4.Syarat yang tak ketat tapi banyak. Memangla dah kata pun banyak sponsor.
5.Pembaca merasakan contest ni hanya layak untuk orang yang pandai menulis. Memang bohongla korang tak pandai menulis sebab tulisan itu lahir dari hati. Bohong hati korang tak berkata-kata.
6.Takut kalah. Judges bukan dari golongan guru Bahasa Malaysia. Asal judges rasa terhibur atau terkesan sudeh le. Lagipun ada chance nak menang LIKE tertinggi kot. Yang LIKE pun visitors blog or facebook korang sendiri kot.
7.Malas. Padahal setakat 120 patah perkataan pun takde masalah der.

So, aku buat keputusan lanjutkan lagi contest ni dua bulan lagi. So, 14 Jun 2011 is the date.
Terpaksalah ubah tarikh untuk judges judge.
Jomla join. Tak rugi. SEMUA DAPAT HADIAH.CONFIRM!! Baucer dan diskaun kot. Yang nak kahwin kan senang, leh mintak diskaun untuk coklat doorgift.

p/s:Kepada sponsor-sponsor dan judges sekalian, maaf ye. Benda baik ni sebolehnya nak meriahkan lagi.

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP