Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

13 April 2011

Home » » Blog Aku Pandai Buka Aib Orang-Maaf Kepada Yang Berkenaan

Blog Aku Pandai Buka Aib Orang-Maaf Kepada Yang Berkenaan

Ish, apa kes ni? Aku pun pening kepala memikiornya. Tapi betul-betul blog aku ni bukak aib orang. Hampir dua minggu aku terlantar, macam-macam pulak jadi. Maaf atas ketidakberadaan saya dalam dunia blogging ini atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan. Sesungguhnya saya memang tak dapat nak elak. Tunggu masa nak check in hospital je :(( Apa-apa pun semua yang berlaku ada hikmahnya. Moga kebenaran terserlah jua. Tidak di sini pun, di sana ya kawan-kawan. Mengenai tajuk posting kali ini, memang agak memelikkan. Siap ada yang komen, 'aik?ada jugak post cmni?' Nak buek macam mano? Den tak control dah laie. Tak tahula kalau tersalah tokan. Aku pun tak tau la apa puncanya. Nak kata facebook, teman den kato takde kene mengena pun fb ngan blog ni. Aku pun nak kato apo laie. Aku fikir fb pasal aku dah lamo deactivate fb. Tapi kelmarin aku activekan semula pasal nak spread youthsays, tetibo lak blog den kua entri baru. Kalau satu takpo la laie. Ni dah macam email dah den nengoknye ha. Semuo update fb keluar situ. Yang den peliknya den tak kenal pulak sapo-sapo dalam tu.

Ni den amik kat update dashboard. Norhayati Rostam tu den yo -harap maklum-
Tu den kato, blog den ni bukak aib orang. Adoih..den mintak maapla sapo-sapo punyo update fb yang keluar kat sini. Kalau fb den takpo la laie. Ni bukan fb den. Den ikut kata teman den, buang LIKE BUTTON. So, tunggu je la hasilnya esok. Kalau la ado otai-otai yang membaco entri ni, tolong-tolong la den ni ha. Tak pasal-pasal den dapat dosa kering je kang. Kawen tak laie ni. Rumah dah kata pergi, kubur dah kata mari dah ni.

p/s:Maap ye. Teman terguna macam-macam kata nama pulak.

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP