Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

28 Disember 2010

Home » Entry Penyertaan Blog List Dauspozi.com

Entry Penyertaan Blog List Dauspozi.com

Untuk join klik sini.

Ini kali kedua saya join buat entri untuk sertai blog list blogger lain. Dan kali ni, saya sertai bloglist Daus pula. Antara soalan-soalannya adalah:

1. Dari manakah korang kenal blog Dauspozi.com?
Erm..kenal blog Daus ni sejak kenal Naim la. hee~ Tak tahulah zaman bila tu. Chewah. Tak pasti la bila tapi dari Naim.

2.Kenapa korang nak join bloglist Dauspozi.com?
Nak merasa nama blog ni terletak di senarai bloglist blogger otai.hee~

3.Apakah tujuan sebenar korang menulis blog?
Takde tujuan lain, melainkan menyampaikan informasi, peringatan, dan kisah-kisah yang mampu memberi sedikit sinar di setiap mata hati yang membaca penulisan di sini. Di samping terselitnya hiburan buat si penulis.hee~ :D

4.Siapakah 3blogger yang menjadi sumber inspirasi korang?
Sumber inspirasi untuk apa ye? Memajukan blog atau memajukan diri dalam hidup?
Hmm..saya lebih suka memilih blog kak Insyirah, Mijie, Krole, dan Naim.

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP