Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

13 Disember 2010

Home » » Keputusan First Giveaway Cahayamylife

Keputusan First Giveaway Cahayamylife

Hah, dup dap dup dap.huhu. Undian berdasarkan cabutan yang telah direka oleh saya. hihi. Supaya adil. Sebab kalau pakai random.org tu memang no awal dan akhir takkan tersenarai.
Pemenangnya adalah.

NO.6

NO.79

Actually dalam hati ada niat nak bagi hadiah saguhati kepada yang lain sebab ramai sangat tapi takde rezeki la.So, kepada yang tidak berjaya, boleh cuba lagi tahun hadapan. Kalau ada rezeki lebih ye. Kepada pemenang2 di atas, sila emailkan butiran seperti nama, alamat, no telefon sebelum jam 12 tengah malam/13 Disember 2010.
Sekian terima kasih.

14 kata penuh gaya:

Revolter AMI 13 Disember 2010 2:09 PTG  

tahniah pada yg menang..hehe..fahmi suka blog ni sebab universal and more to islamic

LyNn'Azlina 13 Disember 2010 3:24 PTG  

tahniah pd semua pemennag..lin xde rezeki

Norhayati Rostam 13 Disember 2010 5:13 PTG  

Takpe2..
Masing2 tunggu je dulu.
Manala tahu pemenang2 ni terlepas pandang,
saya akan buat cabutan baru.
Lagipun saya cadang untuk cabut satu lagi nombor.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP