Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

30 Disember 2010

Home » , » Nak Masuk Bloglist Gempak Wan Hazel

Nak Masuk Bloglist Gempak Wan Hazel


TUTUP : 11.1.11



Hai Wan.hee~Ini bukan kes bodek okeyh! Hari ni terpanggil la pulak untuk join ini even dah dua hari dah benda ni dibukak.kan Wan kan. Ini pengaruh si Krole la ni.hee~ Dah lama juga kita tak sembang kan Wan? wahaha~ Dulu rajin nak blogwalking tanya khabar. Siap tanya tempat2 mana ntah. Almaklum, Wan ni bukan orang semenanjung.hee~
Nama glemer: Cahayamylife@Yati
Url blog: cahayamylife.blogspot.com
Ala, Wan boleh lak tanya kenapa nak masuk bloglist dia.
Siapa tak nak kan? Lagi2 selalu jenguk-jenguk blog Wan. Tipula tu jenguk saje. Turut ikut setiap arahan Wan tau. Sebab blog Wan ni penuh dengan tutorial. Kalau tengok header pun dah tahu yang beliau ni pakar dalam bab edit gambar. Sangat best okeyh. Macam-macam jugak yang dah follow dalam blog Wan yang melimpah ruah dengan ilmu-ilmu seperti di ladang gandum. Huh! Jadilah koko crunch! Wahaha~
Join klik sini.

2 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP