Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

25 Disember 2010

Home » , » Siapa yang tak kenal Mijie?

Siapa yang tak kenal Mijie?


Hee~ Tetibe je tanya macam tu. Saje je. Rasanya ramai yang kenal dengan beliau.Lagipun beliau antara kawan blogger terawal selain SyafeeKrole, Naim, Kak Insyirah dan Wan Hazel. Even saya dah lama berblogging, tapi dulu-dulu memang kurang berjalan dan berkawan dengan blogger lain. Blog Mijie ni banyak manfaatnya lebih2 lagi bagi newblogger.Lagipun penuh tutorial di dalam blog beliau. Sila jenguk2 ke blog Mijie ni okey.


Soalan-soalannya adalah:
1.Apakah nama pena yang sesuai diberikan kepada Mijie?
Nama pena untuk Mijie pun tak payah dah nak cari kot. Sama macam nama Krole. Dah komersial pun dua2 nya. Pasal cukup ringkas, padat, dan tepat.

2.Apa perubahan yang anda rasa perlu untuk blog ini?
Tak layak rasanya untuk saya komen Mijie punya blog. Superb sudah. Takde pe yang perlu diubah. Programmer sudah cukup hebat kot.

3.Apakah komen anda tentang blog ni?
Nothing. Perfect!

4.Then kena tag 10 orang.
Ohoh..Mijie terlebih-lebih tag orang. Saya pulak tak tau nak tag siapa la.
Takpe2.Dah tau dah nak tag sape. Nanti bw saya bagitau ye.

Terima kasih sekali lagi ye Mijie. [Boleh tak nak kata yang saya dah lama tunggu award dari Mijie? hee~ Nak tengok, ingat kat orang ke tak].wee~

6 kata penuh gaya:

Mijie 25 Disember 2010 11:12 PG  

wahh..terima kasih sudi terima award mijie ni..

emm ramai lg lah yg x kenal mijie..mijie bkn popular mana pun..mije pun sekarang jarang bw. penat lah..

eh siap print screen lagi ek...terharunya..hehe..

oo..kira hayati dah lama tuggu awrd dari mijie ye.. xsalah ar mijie bg nie..nsib bermimpi dulu smlm..hehe..ala mijie selalu igt kt kwn2 mijie laa..

hehe..xpe x tag blogger lain..xde salah disisi undang2 malaysia..hehe..;)

Norhayati Rostam 25 Disember 2010 1:51 PTG  

@Mijie
La..Mijie selalu tolong.bukan susah pun nak amik tag tu.

haha. samala.
penat kot bw.
but if ramai yang baru tau pun akan rasa superb blog Mijie tu.

mimpi?
pelik tuh.
wahaha.

Ramai dah yang ditag.
Lebih dari 10 pun.
Macam Mijie jugak.
lalala~

btw, thanks again yer.

sekamar rindu 25 Disember 2010 4:32 PTG  

salam..

singgah petang di sini...moga Allah memberi rahmat pada pemilik blog ini...

**tq singgah komen blog saya..

Norhayati Rostam 25 Disember 2010 8:19 PTG  

@sekamar rindu Wslm wbt.
Huhu.
Saya memang suka ke blog anda.
hangat2 belaka.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP