Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

30 Disember 2010

Home » » Esok Cuti Tak?

Esok Cuti Tak?

Wahaha~ Mesti korang kata den ni tak betulkan? Malam tadi a.k.a. pagi tadi saya dah buat post yang confirm esok cuti tetiba saya boleh tanya pulak kan. Pelik-pelik. Ada yang tak kena dengan cahaya nih. Sebenarnya takde apa pun. Sengaja buat posting pasal cuti lagi sebab best tengok keyword yang datang ke blog cahayamylife ni.
Bola sepak punya pasal, so agak percaya dan tidak la kan.hee~ Betul esok cuti seperti di dalam post saya yang ini.Pernah juga sekolah saya yang dulu tu menang dalam Bola Tampar. Cuti juga. Malangnya zaman tu takde lagi nak announce di internet sama ada portal mahupun laman sosial. Yang ada hanya mulut dan mesej.hee~ Disebabkan itu, kami pulang ke sekolah dan takde sape yang pulang ke hostel lagi.Pelik! Pak guard kasi tau, cuti daa. Korang menang semalam. Monang apo ni pak cik? Mano la pak cik tahu.wahaha~ Kasi angkat kaki, serbu rumah member daa..

2 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP