Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

30 Disember 2010

Home » » Giveaway dari azyaleeya

Giveaway dari azyaleeya


Wah..masuk-masuk je blog dari mata hati ni. Terus rasa macam lain. Maksudnya dah lama sangat saya tak ke blog beliau. Masih kekal dengan warna purple tapi berubah sikit dari yang dulu. Ok, jump to the Q:

1.Kenangan terhebat masa berblogging tahun ni.
Ush, macam-macam ada. Tak tahu nak pilih yang mana. Sebab tahun ni baru saya jadikan blog ni sebagai universal. Kalau dulu semua tentang tazkirah. Ataupun pernah la sekali cerita pasal memula masuk U dulu kan. Tahun ni blog ni lebih mesra gitu. Tak terlalu formal dan yang penting saya dah mula berkawan dengan bloggers lain.Thanks guys. Yang paling best, tahun ni saya dah berjaya buat GA! And InsyaAllah akan datang ada contest pula.hee~

2.Satu blog febret.
Erm? Takleh nak kata satu la sebab banyak. Macam Naim, Krole, Mijie, Caer, and lain-lain lagi.

3.Tag sorang
Naim lagi.Ntah sempat ke budak ni nak buat.

4 kata penuh gaya:

Cikgu Fikri 31 Disember 2010 1:42 PG  

wah..
rajin btol join giveaway..
huhuhuh...

Norhayati Rostam 31 Disember 2010 1:43 PG  

@Cikgu Fikri
Tengah free la Fik.
Kalau tak, susah betul nak melayan.
hee~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP