Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

03 Disember 2010

Home » » Hadiah dari Australia

Hadiah dari Australia

pandaikan koala tu posing
Mesti anda semua pelik kenapa tetiba je cahaya update pasal hadiah dari Aussie itu. Tidak lain tidak bukan mestilah ada kene mengena dengan blogger en.
Apa? Bukan hadiah GA cahayamylife tau. Takde rupa coklat langsung. Hadiah ni cahaya dapat sebagai saguhati menyertai GA Lizahanum.Kak Liza ni baru balik bercuti ke Aussie atas urusan kerja juga tu. Pemenang hadiah utama dan yang lain2 nampak gah tau. Yang atas ni cuma saguhati je. Tapi kira orait r tu. Balik2 rumah je tadi ada tiga bungkus kiriman dari seluruh tanah air. haha~ Member den cakap, konpem ada koala. Tengok2 betul beb. Thanks kak Liza. Teringat lak Air Asia tengah buat promotion ke New Zealand. Hadiah kat atas ni satu bungkus je. Cahaya akan post lagi malam ni mengenai Hadiah GA cahayamylife pulak. 

5 kata penuh gaya:

Norhayati Rostam 4 Disember 2010 12:10 PG  

@Anwar Naim
Kita tunggu GA yang kat sini pulak ye Naim.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP