Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

29 Disember 2010

Home » , » Blogwalking Software BLUR

Blogwalking Software BLUR


Blogwalking Software New Version



Whopp! Ini bukan autoblogwalking okey. Blur dah banyak kali invite menggunakan bw software yang sebelum ni. Tapi tak berani nak cuba sebab dengar-dengar macam2 kelemahan kan. Tapi kali ni lain. Korang leh tengok banyak blog dalam masa yang sama. Saya dah tengok dah macam mana style nya. Memang betul2 boleh komen dan tinggal jejak tanpa susah payah korang nak bukak tab banyak-banyak yang sehingga mampu melambatkan lagi loading korang. Blur ada nyatakan kelebihan menggunakannya:

  1. Menjimatkan masa…
  2. Tidak melawat blog yang sama dalam masa yang terdekat…
  3. Meningkatkan traffik dengan lebih sistematik…
  4. Boleh membaca dan menkomen post mereka…
  5. Menjimatkan masa anda…
Itulah dia serba sedikit tentang bw software ini. Sila la klik banner di atas untuk join ye.
Tag Naim la.

0 kata penuh gaya:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP