Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

27 Disember 2010

Home » Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah

Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah

Tadi baru je post entri kan. Adeh~ Takpelah. Actually, tadi ternampak entri baru Mijie pasal tajuk kat atas ni. Secara tulus dan ikhlasnya, ini adalah kali pertama saya sertai benda-benda macam ni. Maksudnya, untuk exchange link la. Biasanya kan berdasarkan persetujuan je tapi yang ni Mijie buat den terpanggil-panggil lak. Padahal den tak kenal pun siapa Siti Safiyyah ni. Tapi dari sini la bermulanya titik persahabatan di antara teman-teman blogger. Macam pepatah baru yang direka oleh Mijie, Jauh di mata, dekat dijari. :D So, soalan-soalannya bagi acara ini adalah:

1)Dari mana anda kenal blog Siti Safiyyah?
Dari blog Mijie. hee~
Sorry ye wak. Baru nak kenal ni. So, tak berapa tau sangat selok-belok blog ni. Tapi dah teliti dari atas sampai bawah dah.:D

2)Apa yang best tentang blog Siti Safiyyah yang patut dikekalkan?
Ooo..rasanya semua okey sebab bila tengok-tengok, tilik-tilik, teliti dari atas sampai bawah, semua yang wajib dah ada. Yang penting tak semak dengan widget macam blog cahaya ni. :(

3)Apa yang paling tak best tentang blog Siti Safiyyah yang patut diperbaiki?
Takde setakat ni. Tapi ada sikit. Bagi cahaya, warna pada font link. Kan every link warna hijau kan. Disebabkan background putih, so hijau tu dia jadi terlalu benderang sangat. Bukan belerang.hee~ Cahaya rabun, so hijau camtu tak berapa nampak la tulisannya.hihi~

4)Ucapan buat tuan punya blog Siti Safiyyah
Moga sukses dalam menaikkan nama blog anda. Moga segala yang disampaikan tu bakal memberi manfaat kepada semua. Salah kita sikit, terbawak-bawak lak dosanya kan. Cahaya sendiri pun takut kalau terjadi macam tu. Tapi kita manusia biasa. Kat mana-mana sahaja akan ada kesalahan sebagai sebuah pengajaran. Ingat ye, mesti ikhlas dalam setiap pekerjaan. Majulah sukan untuk negara! [Aiyakk!ni kes bola semalam la ni.Adeh~]

6 kata penuh gaya:

Siti Safiyyah 27 Disember 2010 11:36 PTG  

thanks awak sbb sudi nak join bloglist saya..hehe, salam kenalan drpd siti.. :D

pasal warna font, insya-allah akan diperbaiki.. :)

Norhayati Rostam 27 Disember 2010 11:49 PTG  

@Siti Safiyyah Hee~
Small matter je tu wak.
Salam perkenalan juga.
:D

Haw 28 Disember 2010 1:46 PG  

good job.. sekurang2nya ada improvement

Mijie 29 Disember 2010 4:48 PTG  

sory bru nk komen..dh lama baca tp bru blh komen nie..

eh bru kenal upernya..moga2 ikatan kekal terjalin yer..;)

eh3..dah guna ayat yer..nnti ade dlm kamus ayat nie..kamus buatan mijie..hehe

Norhayati Rostam 30 Disember 2010 12:58 PTG  

@Mijie
Awat?
Masalah line ke masalah busy?
hee~

Haah.
Baru ja kenai.
:D

Sudah2.
Ohoh.bunyi macam banyak dah ayat yang Mijie bina.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP