Selamat Datang ke ruangan informasi cahayamylife.com! Semoga bermanfaat untuk semua~

14 Mei 2011

Home » , » Ekspo Perkahwinan KL 2011-Edisi 13 [KLCC]

Ekspo Perkahwinan KL 2011-Edisi 13 [KLCC]

Weddings again. Yang suka tu mesti orang yang sedang berbunga-bunga a.k.a. bakal pengantin. Ye tak? So, bagaimana dengan minggu lalu? Anda berkunjung ke Selayang Mall? Atau anda ke PICC? Saya tak dapat ke Selayang Mall tapi sempat ke PICC. So, maybe kita ada berjumpa di sana. Saya pun tak sempat bertegur sapa. Yang sempat jumpa, Kak Hani, crew LHMediaTV. Bertegur sapa dan sedikit terkejut boleh terserempak di surau. Actually I forgot about the Exhibition at PICC. I went there for company event and luckily, i can visited them. Amboih, macam orang besar. Padahal depa pun tak kenai. Ok2, it's okey.Actually, agak menyedihkan sebab terpaksa buat entri Khamis lalu sekali lagi disebabkan blogger.com sedang naik taraf. Tapi takpe. Atas keprihatinan [chewah] saya buatkan jugak. Pertanyaan datangnya dari cik Qaseh Eiman (bukan nama sebenar), beliau bertanya perihal wujudkah pameran pengantin pada 14 dan 15 Mei ini? [chewah, soalan. aku ubah sikit je] So, jawapannya Ya. Saya tak sempat nak cerita pasal pameran yang terbaru ni waktu update jadual pameran terkumpul dulu. [padahal baru tau]
Ok, boleh lihat seperti di bawah:
Ekspo Perkahwinan KL 2011
Edisi 13
Dewan 1, KLCC
14 dan 15 Mei 2011
11pagi-10malam
Masuk adalah PERCUMA!

What can I say is Grab this opportunity! Seriously amazing because you'll meet professional wedding planner or exhibitors from Australia, Taiwan, Hong Kong, China, Indonesia, and ours.
Other than that, with purchase at least RM100 from any exhibitors, you can get amazing prizes such great honeymoon vacation to Bali at *** and many more.
Plus, you'll be entertain with glamorous bride fashion show by famous fashion designer, Keith Kee with Keith Kee Couture and fashion label- Lee Ann Maxima. And engraving ice demonstration by Harun Jalil also live band from Aurora Live Band.

Here I paste the schedule for this program:

14/05/2011 (Saturday)
1:00pm - 2:15pmAurora Live Band
2:15pm - 3:00pmLive Ice Carving by Encik Harun Jalil, Chief Decorator from Hotel Istana
3:15pm - 3:40pmFashion Show by Le Ann / Le Ann Maxima
3:40pm - 4:10pmAn Exclusively Glamorous Collection 2011 by Euro Moda
4:10pm - 5:00pmAurora Live Band
5:00pm - 5:30pmFashion Show by Le Ann / Le Ann Maxima
5:30pm - 6:30pmAurora Live Band


15/05/2011 (Sunday)
1:00pm - 2:15pmAurora Live Band
2:15pm - 3:00pmLive Ice Carving by Encik Harun Jalil, Chief Decorator from Hotel Istana
3:00pm - 3:45pmFashion Show by Designer Keith Kee
3:45pm - 6:30pmAurora Live Band
6:30pm - 7:00pmGrand Lucky Draw
credited:harenet.com.my


So, what are you waiting for? Don't miss it!

2 kata penuh gaya:

Norhayati Rostam 18 Mei 2011 12:55 PTG  

@lost kitty
Tak tahu la.
Sebab waktu ni pun saya masih ada kerja di PICC.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP